Aanbod accommodaties

WoudStee

Bij WoudStee staat alles in het teken van genieten. Samen met familie, vrienden of je paard vind je bij ons de rust en ruimte om te genieten van een fijne vakantie in de natuur.

Aan de rand van de Veluwe, in een bosrijk gebied, ligt Hoeve WoudStee. Een prachtige boerderij met weides, paardenstallen en een charmant vrijstaand gastenverblijf. Door de aanwezigheid van uitgebreide faciliteiten voor jouw paard kan je bij WoudStee samen met je paard vakantie vieren. De luxe inrichting van het tweede vakantiehuis, op nog geen 100 meter van het landgoed af, geeft een weldadig vakantiegevoel.

We willen bekend staan om onze gastvrijheid en dat je vooral geniet van je verblijf. We zullen dan ook alles in het werk stellen om je een aangename tijd te bezorgen.

Natuurlijk kan je de stallen binnenlopen wanneer je wilt. Je bent op vakantie, dus wij verzorgen jouw paard. De WoudStee Hoeve grenst aan het ruiterpad tussen knooppunt 31 en 32 van het Paardenroute knooppuntennetwerk. Hiervandaan kan je alle kanten op. Langs de paden staan bordjes waarop de knooppunten staan en je niet kan verdwalen. We helpen je natuurlijk graag op weg. De mooiste routes van Nederland liggen aan je voeten: de Tongerense heide en bossen, het Kroondomein en vlakbij de prachtige heide van de Renderklippen.

Alles is aanwezig voor een geweldig verblijf voor jou en je paard(en).

Welkom!


Koepelweg 4
8161 NJ EPE
Tel: 06-52536660
info@woudstee.nl
www.woudstee.nl