Aanbod accommodaties

RCN Vakantiepark de Jagerstee

Al meer dan vijftig jaar is RCN de Jagerstee hét bospark voor een vakantie met het hele gezin. Midden op het mooiste plekje van de Veluwe vinden onze gasten de perfecte balans tussen rust, ruimte en activiteit.

De omgeving biedt veel mogelijkheden, maar voor een echt buitengevoel hoef je het park niet af. De Veluwe is een beleving, beleef 100% wildgarantie vanaf de Jagerstee in Epe!

Het vaste start- en finishterrein van de Eper Paardenvierdaagse bevindt zich op nog geen 70 meter van ons park, aan de Officiersweg. Ben jij op zoek naar een overnachtingsplaats voor jezelf en wil jij zo dicht mogelijk bij het start- en finishterrein verblijven? Reserveer dan een kampeerplaats of accommodatie op ons park!

Voor kinderen is er ook genoeg te beleven. In de schoolvakanties en de weekenden (april t/m oktober) is het animatieteam aanwezig. Ook zijn er verschillende speelmogelijkheden op het verkeersplein, de skelterbaan of in het indoor speelbos (allemaal nieuw aangelegd in 2017). Natuurlijk is er ook een buitenzwembad aanwezig!

Op het park is een restaurant aanwezig met een groot terras, een snackbar en een café.

 


RCN Vakantiepark de Jagerstee
Officiersweg 86
8162NR Epe

Tel: 0800 4050 730
jagerstee@rcn.nl
www.rcn.nl/jagerstee